perjantai 22. syyskuuta 2017

Uutisia yhdistykseltä

Iholiitto ry ja Allergia- ja astmaliitto ry ovat nyt yhdessä Allergia-, Iho- ja Astmaliitto ry. Kaikki palvelut ja toiminnot jatkuvat jäsenillemme entiseen tapaan. Meiltä saat nyt kattavan valikoiman ihosairauksiin liittyviä oppaita, allergia- ja astmaoppaiden lisäksi!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Olemme säästösyistä sekä toimistomme vähäisen käytön vuoksi luopuneet Järjestötalo Kolomosella sijaitsevasta toimistotilastamme. Pysymme edelleen Kolomosen jäsenenä ja tulemme järjestämään tilaisuuksiamme järjestötalolla. Postiosoitteemme pysyy Pappilankatu 3:na.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Muutakin "uutta" on tulossa. Lokakuussa aloitamme kahvilatapaamiset Kahvila HerkkuPekassa (Olavinkatu 53, Kastellin talo). Olemme tavattavissa kahvikupposen äärellä ke 4.10. klo 15-17 sekä ke 13.12. klo 15-17. Tervetuloa juttelemaan allergioihin, astmaan ja ihosairauksiin liittyvistä asioista. Tarjoamme Sinulle kahvit sekä saat pienen allergiaystävällisen tuotteen kiitokseksi käynnistäsi!

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 Osallistumme jälleen Pieni Ele vaalikeräykseen ensi vuoden presidentinvaaleissa. Jos sinulla on muutama tunti aikaa tulla vapaaehtoiseksi lipaskerääjäksi, ota rohkeasti yhteyttä yhdistykseemme. Ilmoittaudu mukaan vaikka meilillä tai soittamalla/ tekstaamalla numeroon 041 434 7388. Palkitsemme omat kerääjämme allergiaystävällisellä tuotekassilla! 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 Tuoksutonta viikkoa vietetään jälleen 30.10.-12.11. Ke 1.11.olemme esittelemässä yhdistyksemme toimintaa Pääkirjasto Joelissa klo 15-18. Sääntömääräinen syyskokous kirjaston kokoustila Miitissä klo 18. Tervetuloa juttusille ja kokoukseen!

 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 Terveisin, yhdistyksen hallitus: puheenjohtaja Sari Ylhäinen, varapuheenjohtaja ja allergianeuvoja Katja Kyllönen, toiminnanjohtaja Timo Karppinen, sihteeri Niina Parviainen sekä hallituksen jäsen Maija Rask.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti